PIM partneri

Paušal je aplikacija koja omogućava svim preduzetnicima, koji vode paušalno oporezovano poslovanje, da digitalno i jednostavno vode papirologiju za svoju agenciju.

Svim korisnicima Paušala, PIM je obezbedio besplatno korišćenje naše platforme od 3 meseca (25%) na paket od 12 meseci.

Societe Generale Srbija nastavlja da posluje pod novim imenom – OTP banka Srbija AD Beograd, a njen prioritet ostaje orijentisanost ka klijentima, usmerenost ka inovacijama i posvećenost daljem razvoju, sada uz snažnu podršku OTP Grupe.

Kao banka koja osnažuje biznise da unaprede svoje poslovanje na polju digitalizacije, sklopljeno je partnerstvo sa Poslovnom Internet Mrežom koje omogućava svim klijentima banke da korisitite PIM web platformu 6 meseci gratis za paket od 12 meseci.

Quantox je firma posvećena web i mobilnom developmentu, ljudi iz Quantoxa nude deceniju znanja i iskustva klijentima. Vođenje projekata kroz sve cikluse, od ideje do realizacije, ne predstavlja samo zadatak već i profesionalni izazov za Quantox tim.

Quantox Technology nam daje mogućnost da ispunimo sve specifične zahteve naših klijenata. Sa decenijskim iskustvom u software developmentu, klijenti PIM-a su u sigurnim rukama.

iPay je prva Institucija elektronskog novca u Srbiji. iPay ima za cilj da omogući sigurno i brzo izdavanje, korišćenje i prihvatanje elektronskog novca kao i vršenje platnih usluga pod povoljnim uslovima na tržištu Srbije.

iPay je za sve klijente PIM-a omogućio brz i pouzdan način za online plaćanje.

Royal Express je kompanija čija je specijalnost isporuka paketa, svih vrsta, na teritoriji Srbije, Evrope i celog sveta. Raspolažu sa velikim brojem vozila, savremenom metodologijom rada koja omogućava klijentima brzu i sigurnu dostavu čiji status mogu pratiti i u svakom trenutku imati uvid u to gde se njihve pošiljke nalaze.

U cilju garancije i pouzdane isporuke paketa za klijente PIM-a, Royal Express nudi svoje usluge po vrlo pristupačnim cenama.

SBB je operator digitalne i analogne kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije sa više od decenije iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima. Zahvaljujući prućanju usluga visokog kvaliteta, SBB drži lidersku poziciju u našoj zemlji sa tendencijom daljeg rasta i razvoja.

SBB je za sve svoje korisnike, u saradnji sa PIM-om, obezbedio popust od 50% popusta za prvih 6 meseci ( 25 % ) korišćenja naše platforme uz ugovor potpisan na 24 meseca.